Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Elite New Energy Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η νέα ενεργειακή Co. ελίτ Shenzhen, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας ειδικευμένη στην Ε&Α, την παραγωγή των συστημάτων μπαταριών LiFePO4 για τη EV, ESS, την όξινη αντικατάσταση μπαταριών μολύβδου και πολλές άλλες διαφορετικές εφαρμογές.

 

Η νέα ενέργεια ελίτ Shenzhen είναι δεσμευμένη να παρέχει στους πελάτες τα ασφαλή και ανθεκτικά πράσινα ενεργειακά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων μπαταριών δύναμης της EV, τη φορητή ενεργειακή αποθήκευση, αποθήκευση εγχώριας ενέργειας, πλέγμα δύναμης μικροϋπολογιστών, λύσεις μπαταριών για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σταθμών τηλεπικοινωνιών, το UPS, τους ηλιακούς φωτεινούς σηματοδότες, και τα πακέτα μπαταριών για το περιπολικό της Αστυνομίας, τις θεριστικές μηχανές, AGV, forklift, τα οχήματα ισορροπίας, τα ηλεκτρικά τρίκυκλα, τις αναπηρικές καρέκλες, κ.λπ.

 

 

Κίνα Shenzhen Elite New Energy Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Επικυρωμένος με το ποιοτικό σύστημα ISO9001, περιβαλλοντικό σύστημα διαχείρισης ISO14001, και συμμορφωμένος με επάνω
τότε οι πιστοποιήσεις όπως UL, RoHS, το CE και η BRI, μπαταρίες ελίτ είναι στην καλή ποιότητα και συναντούν διεθνή
πρότυπα με την καλύτερες απόδοση και τη συμμόρφωση ασφάλειας, και πλήρως - κατάλληλος για το cOem υψηλών σημείων βιομηχανικό
αγορές
 
Κίνα Shenzhen Elite New Energy Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1
Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Βρήκε το 2017, νέα ενεργειακή Co. ελίτ Shenzhen, το ΕΠΕ είναι επαγγελματικός προμηθευτής μπαταριών LiFePO4 και λύσης μπαταριών. Με την καινοτομία και την αξιοπιστία της, η ελίτ κερδίζει πολλά αναγνώριση και και appriciation από τους πελάτες μας. Εμμένοντας στην αποστολή «προσπαθήστε για την τελειότητα, συνεχίστε να βελτιώνεστε, να εξυπηρετείτε για τους πελάτες», στηργμένος η γνώση στην περιοχή μπαταριών lifepo4 και η επαγγελματική τεχνική ομάδα, εστίαση ελίτ στην παροχή των πελατών υψηλό - ποιοτικές υπηρεσίες και να καλύπτετε τις εξατομικευμένες απαιτήσεις προσαρμογής των πελατών, παρέχοντας κατά συνέπεια στους πελάτες τις περιεκτικές λύσεις και τη τεχνική υποστήριξη μπαταριών.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Ελίτ

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 20,000,000-30,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2017

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Elite New Energy Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Elite New Energy Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Elite New Energy Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Elite New Energy Co., Ltd. Πιστοποιήσεις